Archyvas

2024-09-18

Graikiška pica

Lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas. Net jei neturite bazalikų lapelių - pica vis tiek gaunasi skani ir paprastutė.

Ingredientai:






























2 skiltelės česnako

Saujelė bazilikų lapelių
2,5 arb. š. citrinų sulčių
1,5 arb. š. džiovintų raudonėlių

Malti juodieji pipirai
1 pizos padas
Mozzarella sūrio
1 pomidoras
Fetos sūris
Pomidorų padažas


Gaminimas:

1.
Picos padą aptepti pomidorų padažų. Apibastyti raudonėliu ir pipirais kaip norisi.

2. Uždėti griežinėliais pjaustytus pomidorus. Pabarstyti tarkuoto ar smulkinto česnako.

3. Pabarstyti smulkiai tarkuoto mozarella sūrio. Uždėti kiek norisi fetos sūrio pjaustyto kubeliais. Pašlakstyti citrinų sultimis.

4. Šauti į iki 200C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Patiekti papuoštą šviežiais bazilikų lapeliais.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą