Labai skanus ir paprastas ėrienos receptas. Jeigu turite Shaoxing ryžių vyno, pilkite jo į marinatą.
Ingredientai:
MARINATUI:Ėriena
1 valg. š. malto kumino
1,5 arb. š. kukurūzų krakmolo
1 valg. š. aliejaus
1 valg. š. sojų padažo
KEPIMUI:
2 valg. š. malto kumino
2 valg. š. aliejaus
2 raudoni čili pipirai
1/4 arb. š. cukraus
Marinuotų svogūnėlių
2 stiebai saliero
Druskos pagal skonį
Gaminimas:
1. Supjaustyti ėrieną kubeliais ir sumaišius marinato ingredientus padėti ją pasimarinuoti į šaldytuvą 1 val.
2. Sudėti mėsą į keptuvę, tuomet suberti pjaustytą salierą, čili pipirus, svogūnėlius. Pagardinti druska, cukrumi ir kuminu.
3.
Iškeptą mėsą patiekti su ryžiais jeigu norisi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą