Archyvas

2024-09-18

Xinjiang ėriena su kuminu

Labai skanus ir paprastas ėrienos receptas. Jeigu turite Shaoxing ryžių vyno, pilkite jo į marinatą.

Ingredientai:






























MARINATUI:

Ėriena
1 valg. š. malto kumino
1,5 arb. š. kukurūzų krakmolo

1 valg. š. aliejaus
1 valg. š. sojų padažo
KEPIMUI:
2 valg. š. malto kumino
2 valg. š. aliejaus
2 raudoni čili pipirai
1/4 arb. š. cukraus
Marinuotų svogūnėlių
2 stiebai saliero
Druskos pagal skonį


Gaminimas:

1.
Supjaustyti ėrieną kubeliais ir sumaišius marinato ingredientus padėti ją pasimarinuoti į šaldytuvą 1 val.

2. Sudėti mėsą į keptuvę, tuomet suberti pjaustytą salierą, čili pipirus, svogūnėlius. Pagardinti druska, cukrumi ir kuminu.

3. Iškeptą mėsą patiekti su ryžiais jeigu norisi.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą