Tai
tradicinis Malaizijos virtuvės patiekalas. Jam pagaminti reikės daug laiko, bet skonis bus nuostabus. Čia susimaišo saldumas, rūgštumas ir aštrumas.
125ml pieno
1 valg. š. žaliųjų citrinų sulčių
1 arb. š. druskos
Gaminimas:
1. Paruoštis agurkų ir ananasų achar. Visus ingredientus sumaišyti ir laikyti šaldytuve 3 dienas, kad pasimarinuotų.
2. Sumaišyti visus marinatui skirtus ingredientus, dar pridėti pomidorų padažą, pieną, žaliųjų citrinų sultis ir druską.Padėti į šaldytuvą pasimarinuoti per naktį, arba 3 valandas.
3. Įkaitinti sviestą keptuvėje ir iškepti mėsą. Įpilti šiek tiek vandens, kad pagreitinti kepimą. Iškeptą mėsą atidėti.
4. Sumaišyti ryžiams ingredientus ir sumaišyti su išvirtais ryžiais.
5. Patiekti viską atskirose indeliuose. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą