Tai Kambodžos virtuvės patiekalas. Jei turite mangų, galite pagaminti mangų salotas tinkančias prie šio patiekalo. Taip pat galite patiekti su ryžiais.
Ingredientai:
400g liesos jautienos1 raudona paprika
4 skiltelės česnako
1 arb. š. malto imbiero
1/8 stiklinės austrių padažo
2 valg. š. cukraus
žiupsnelis druskos
2 griežinėliai ananaso
Gaminimas:
1. Supjaustyti jautieną kubeliais.
2. Pirmiausia sudėti kubeliais pjaustytas paprikas ir smulkintus česnakus į keptuvę su aliejumi ir pakepti. Sudėti mėsą marinuotą 1 valandą šaldytuve ir gerai iškepti.
3. Baigus kepti mėsą suverti ant bambukinių iešmelių kartu su pjaustytais ananasais.
4. Patiekti su mangų salotomis ir ryžiais jei turite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą