Archyvas

2024-08-08

Kokosinis vištienos karis

Tai Tailando virtuvės patiekalas. Jeigu neturite kario pastos - puikiai tik iš maltas karis. Rekomenduoju patiekti su ryžiais.

Ingredientai:





















1 vištienos filė

1 arb. š. druskos
1arb. š. maltų juodųjų pipirų
1,5 valg. š. aliejaus kepimui

2 valg. š. raudonojo kario pastos
2 skiltelės česnako
1 skardinė kokosų pieno
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų
1valg. š. pomidorų padažo
3 valg. š. cukraus


Gaminimas:

1.
Supjaustyti mėsą kąsneliais ir įtrinti pipirais druska ir cukrumi. Atidėti.

2. Įkaitinti keptuvę ir suberti smulkintus česnakus. Įmaišyti kario pastos ir pakepinti 1 minutę.

3. Tuomet sudėti mėsą ir gerai iškepti. Supilti kokosų pieną, konservuotus pomidorus, pomidorų padažą. Gerai išmaišyti.

4. Viską uždengti dangčiu ir virti 35-40 minučių.

5. Patiekti galima atskirai su ryžiais.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą