Tai
Tailando virtuvės patiekalas. Jeigu neturite kario pastos - puikiai tik iš maltas karis. Rekomenduoju patiekti su ryžiais.
Ingredientai:
1 vištienos filė1 arb. š. druskos
1arb. š. maltų juodųjų pipirų
1,5 valg. š. aliejaus kepimui
2 valg. š. raudonojo kario pastos
2 skiltelės česnako
1 skardinė kokosų pieno
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų
1valg. š. pomidorų padažo
3 valg. š. cukraus
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą kąsneliais ir įtrinti pipirais druska ir cukrumi. Atidėti.
2. Įkaitinti keptuvę ir suberti smulkintus česnakus. Įmaišyti kario pastos ir pakepinti 1 minutę.
3. Tuomet sudėti mėsą ir gerai iškepti. Supilti kokosų pieną, konservuotus pomidorus, pomidorų padažą. Gerai išmaišyti.
4. Viską uždengti dangčiu ir virti 35-40 minučių.
5. Patiekti galima atskirai su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą