Tai Kinijos virtuvės greitai paruošiamas patiekalas. Rekomenduoju patiekti su ryžiais. Šiam patiekalui pagaminti užtruksime apie 30 minučių.
Ingredientai:
500g liesos kiaulienos4 skiltelės česnako
2/3 stiklinės sojų padažo
1/3 stiklinės Hoisin padažo
1/3 stiklinės pomidorų padažo
1/3 stiklinės rudojo cukraus
1,5 arb. š. maltų kajeno pipirų
1,5 stiklinės medaus
Malti juodieji pipirai
Druska
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą kąsneliais ir atidėti.
2. Sumaišyti visus ingredientus kartu ir užpilti ant mėsos. Gerai išmaišyti ir dėti mėsą kepti į keptuvę.
3. Jei valgysite su ryžiais, išvirti ryžius pagal instrukciją ant pakuotės.
4. Kai mėsa iškeps, patiekti su ryžiais arba vieną.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą