Archyvas

2024-08-11

Marinuota kambodžietiška jautiena žaliųjų citrinų padaže

Tai gan įdomus ir lengvai bei greitai pagaminamas Kambodžos patiekalas. Galima patiekti su ryžiais.

Ingredientai:























500g liesos jautienos

7 skiltelės česnako
2 valg. š. sojų padažo
1 valg. š. cukraus

2 valg.š. žaliųjų citrinų sulčių
1,5 valg. š. maltų juodųjų pipirų
1 arb. š. vandens
2 valg. š. aliejaus kepimui

Gaminimas:

1.
Supjaustyti mėsą kąsneliais ir atidėti.

2. Sumaišyti visus ingredientus kartu ir užpilti ant mėsos. Gerai išmaišyti ir dėti mėsą kepti į keptuvę.

3. Jei valgysite su ryžiais, išvirti ryžius pagal instrukciją ant pakuotės.

4. Kai mėsa iškeps, patiekti su ryžiais arba vieną.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą