Tai
gan įdomus ir lengvai bei greitai pagaminamas Kambodžos patiekalas. Galima patiekti su ryžiais.
Ingredientai:
500g liesos jautienos7 skiltelės česnako
2 valg. š. sojų padažo
1 valg. š. cukraus
2 valg.š. žaliųjų citrinų sulčių
1,5 valg. š. maltų juodųjų pipirų
1 arb. š. vandens
2 valg. š. aliejaus kepimui
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą kąsneliais ir atidėti.
2. Sumaišyti visus ingredientus kartu ir užpilti ant mėsos. Gerai išmaišyti ir dėti mėsą kepti į keptuvę.
3. Jei valgysite su ryžiais, išvirti ryžius pagal instrukciją ant pakuotės.
4. Kai mėsa iškeps, patiekti su ryžiais arba vieną.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą