Tai Haičio tradicinis pyragas. Neapsigaukite, nes pačių migdolų čia nėra. Tačiau migdolų aromatas tikrai bus.
Ingredientai:
2 1/3 stiklinės miltų1 arb. š. druskos
1,5 arb. š. malto muskato
2 arb. š. kepimo miltelių
1 1/2 stiklinės cukraus
3 kiaušiniai
2 nedideli gabalėliai sviesto
1 stiklinė pieno
Šiek tiek žaliųjų citrinų sulčių
1 arb. š. vanilės ekstakto
1 arb. š. migdolų ekstrakto
Gaminimas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 170C. Ištepti kepimo formą aliejumi ar sviestu.
2. Sumaišyti visus ingredientus į vientisą masę. Jei reikia daugiau įpilti daugiau pieno. Galima paskaninti romu.
3. Kepti 30 minučių. Patikrinti ar iškepė vidurys. Jei reikia dar pakepti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą