Tai Luisianos valstijos patiekalas. Labai panašus į įžymųjį Gumbo. Pagaminti truputį užtruks laiko, nes išvirti ryžius ir padažą šiek tiek užtruks. Patiekalas tikrai labai skanus ir paprastas. Kas mėgsta aštrumą - dėkite daugiau čili miltelių.
1 skiltelė česnako
625ml daržovių sultinio
400g konsevuotų smulkintų pomidorų
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą kąsneliais ir iškepti. Išvirti ryžius pagal instrukciją ant dėžutės.
2. Supilti konservuotus pomidorus į puodą, sudėti iškeptą mėsą, suberti kubeliais pjaustytas paprikas, prieskonius, kukurūzus, žirnius, susmulkintą česnako skiltelę.
3. Pavirti kol padažas pradės burbuliuoti. Patiekti pabarsčius petražolėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą