Tai tradicinis Madagaskaro virtuvės patiekalas. Kiauliena su pupelėmis ir žolelėmis. Jei neturite šviežios kalendros - galite naudoti maltą kalendrą.
Ingredientai:
Pusė skardinės baltųjų pupelių500g kiaulienos
6 valg. š. aliejaus
4 skiltelės česnako
3 pomidorai
1 valg. š. maltos kalendros
1 valg. š. maltų juodųjų pipirų
Druskos
Vandens
Ryžių patiekimui
Gaminimas:
1. Išvirti ryžius pagal instrukciją ant dėžutės.
2. Iškepti mėsą. Supjaustyti pomidorus nedideliais gabalėliais, susmulkinti česnakus.
3. Sudėti pomidorus ir česnakus į keptuvę su mėsą ir dar pakepti. Pagardinti pipirais, druska ir kalendromis. Sudėti pupeles.
4. Patiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą