Archyvas

2024-06-22

Voanjobory sy Hena-Kisoa

Tai tradicinis Madagaskaro virtuvės patiekalas. Kiauliena su pupelėmis ir žolelėmis. Jei neturite šviežios kalendros - galite naudoti maltą kalendrą. 

Ingredientai:











Pusė skardinės baltųjų pupelių

500g kiaulienos
6 valg. š. aliejaus
4 skiltelės česnako

3 pomidorai
1 valg. š. maltos kalendros
1 valg. š. maltų juodųjų pipirų
Druskos
Vandens
Ryžių patiekimui

Gaminimas:

1.
Išvirti ryžius pagal instrukciją ant dėžutės.

2. Iškepti mėsą. Supjaustyti pomidorus nedideliais gabalėliais, susmulkinti česnakus.

3. Sudėti pomidorus ir česnakus į keptuvę su mėsą ir dar pakepti. Pagardinti pipirais, druska ir kalendromis. Sudėti pupeles.

4. Patiekti su ryžiais. 

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą