Labai paprastas Malaizijos virtuvės patiekalas,kuris nustebins savo skonių įvairove. Galima vietoje vištienos filė naudoti vištienos sparnelius, bet tada juos reikės kepti orkaitėje. Taip pat jei turite slyvų padažo, dėkite jo į marinatą. Imbiero sultis panaudojau iš marinuotų imbierų kurių galima įsigyti visur.
125g ryžių miltų
MARINATAS:
2 valg. š. saldžiojo chilli padažo
Gaminimas:
1. Supjaustyti vištieną kubeliais ir sumaišyti su marinatu. Padėti 2 val. pasimarinuoti.
2. Apvolioti vištienos gabalėlius ryžių miltuose ir iškepti kol taps rudi.
3. Paruošti padažą iš skirtų ingredientų. Supilti jį į mažą lėkštutę ir patiekti kartu su vištiena. Galima patiekti ir su ryžiais. Rekomenduoju basmati ryžius.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą