Labai lengvai pagaminamas pyragas. Tik užtrunka jį iškepti ir šaldyti. O pyragas iš tikrųjų labai minkštas, drėgnas ir skanus.
200g sausainių
4 valg. š. sviesto
4 valg. š. miltelinio cukraus
Gaminimas:
1. Susmulkinti sausainius iki trupinių. Sumaišyti su sviestu ir milteliniu cukrumi. 25cm apvalią formą iškloti kepimo popieriumi ir ištepti sviestu. Ant dugno paskleisti trupinius. Juos šiek tiek paspausti.
2. Dideliame dubenyje varškę gerai išminkyti su kiaušiniais, miltais, cukrumi, grietine, aguonomis ir vanilės ekstraktu.
3. Įkaitinti orkaitę iki 180C ir supylus varškę į formą, kepti 1 val.
4.
Iškepus pyragą, atvėsinti. Atvėsusį dėti į šaldytuvą 2-3val. Prieš patiekiant grietinėlę išplakti su milteliniu cukrumi ir aptepti pyrago paviršių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą