Archyvas

2024-06-22

Kiauliena su česnakų ir laimo sulčių marinatu bei ananasais

Tai Jamaikos virtuvės patiekalas. Jis paprastai kepamas ant grotelių lauke. Tačiau čia pateikiu supaprastintą variantą, kad galėtumėte pasigaminti savo virtuvėje.

Ingredientai:











500g kiaulienos

3 griežinėliai konservuotų ananasų
MARINATAS:
6 skiltelės česnako

2 valg. š. sojų padažo
5 cm imbiero
90ml žaliųjų citrinų sulčių
3 valg. š. aliejaus

Gaminimas:

1.
Supjaustyti kiaulieną kąsneliais ir sumaišius marinato ingredientus padėti pasimarinuoti 4 val. arba pernakt.

2. Iškepti kiaulieną ir patiekti su ananasais. Galima pridėti ir žaliųjų pupelių jei turite.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą