Tai populiarus patiekalas Fidžyje. Svogūnų nedėjau, nes švelniai tariant jų nemėgstu, o česnako-imbiero pastos neturėjau. Bet patiekalas nuo to nenukentėjo nė kiek.
Ingredientai:
1 vištienos filė3 Čili pipirai
1 didelis pievargrybis
Kiniškas kopūstas
Aliejus
4 valg. š. austrių padažo
Truputis citrinų sulčių
Žiupsnelis druskos
1 arb. š. sezamų sėklų
Gaminimas:
1. Supjaustyti vištieną kąsneliais, čili pipirus griežinėliais ir susmulkinti pievargrybį. Sudėti viską į keptuvę ir geria iškepti.
2. Supilti austrių padažą, pagardinti druska ir citrinų sultimis.
3. Supjaustyti kinišką kopūstą ir patiekti su mėsa. Apibarstyti mėsą sezamų sėklomis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą