Archyvas

2024-06-23

Fidžio vištiena austrių padaže

Tai populiarus patiekalas Fidžyje. Svogūnų nedėjau, nes švelniai tariant jų nemėgstu, o česnako-imbiero pastos neturėjau. Bet patiekalas nuo to nenukentėjo nė kiek.

Ingredientai:













1 vištienos filė

3 Čili pipirai
1 didelis pievargrybis
Kiniškas kopūstas

Aliejus
4 valg. š. austrių padažo
Truputis citrinų sulčių
Žiupsnelis druskos
1 arb. š. sezamų sėklų

Gaminimas:

1.
Supjaustyti vištieną kąsneliais, čili pipirus griežinėliais ir susmulkinti pievargrybį. Sudėti viską į keptuvę ir geria iškepti.

2. Supilti austrių padažą, pagardinti druska ir citrinų sultimis.

3. Supjaustyti kinišką kopūstą ir patiekti su mėsa. Apibarstyti mėsą sezamų sėklomis.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą