Receptas atkeliavęs iš Peru. Kas turite gerą trintuvę, rekomenduoju sutrinti paprikas iki pastos konsistencijos, bet jei neturite kaip aš, nieko tokio. Įpylus pieno į keptuvę ir sumaišius su džiūvesėliais pasidarys košė, kuri ir apvolios vištieną
3 skiltelės česnako
3 geltonosios paprikos
0,5 stiklinės pieno
Gaminimas:
1. Supjaustyti paprikas mažais kubeliais ir pakepinti su smulkintu česnakų.
2. Sudėti į keptuvę kąsneliais pjaustytą vištieną ir iškepti. Tuomet supilti pieną ir džiūvesėlius. Kepti maišant tol kol neliks skysčio ir mėsa bus pasidengusi džiūvesėlių koše.
3. Patiekti su juodosiomis alyvuogėmis, graikiniais riešutais ir ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą