Archyvas

2024-06-25

Aji de Gallina

Receptas atkeliavęs iš Peru. Kas turite gerą trintuvę, rekomenduoju sutrinti paprikas iki pastos konsistencijos, bet jei neturite kaip aš, nieko tokio. Įpylus pieno į keptuvę ir sumaišius su džiūvesėliais pasidarys košė, kuri ir apvolios vištieną

Ingredientai:













1 vištienos filė

3 skiltelės česnako
3 geltonosios paprikos
0,5 stiklinės pieno

Graikinių riešutų
0,5 stiklinės maltų džiūvesėlių
2 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio
Druska
Malti juodieji pipirai
Juodosios alyvuogės
Ryžiai

Gaminimas:

1.
Supjaustyti paprikas mažais kubeliais ir pakepinti su smulkintu česnakų.

2. Sudėti į keptuvę kąsneliais pjaustytą vištieną ir iškepti. Tuomet supilti pieną ir džiūvesėlius. Kepti maišant tol kol neliks skysčio ir mėsa bus pasidengusi džiūvesėlių koše.

3. Patiekti su juodosiomis alyvuogėmis, graikiniais riešutais ir ryžiais.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą