Archyvas

2024-06-10

Vištiena Tikka-Masala

Šito indiškos patiekalo istorija yra nežinoma. Vieni sako, kad tai sukurtas receptas Azijos bendruomenės Didžiojoje Britanijoje, kiti sako, kad tai išskirtinai Indijos subkontinento patiekalas. Bet kad ir kaip būtų, tai labai skanus patiekalas ir paruošiamas labai greitai.

Ingredientai:







3 pomidorai

300g grietinės
Vištienos filė
Druska

Malti juodieji pipirai
Kalendra
Basmati ryžiai patiekimui
Čili pipirai

Gaminimas:

1.
Pakepinti aliejuje čili pipirus apie 1 minutę. Suberti druską ir maltus juoduosius pipirus, dar pakepinti 30 sekundžių.

2. Suberti pomidorus su grietine. Padažą troškinti ant silpnos ugnies kol sutirštės, pamaišant apie 10 minučių.

3. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir iškepti kitoje keptuvėje.

4. Sudėti vištieną į keptuvę su padažu ir pakaitinti 3-5 minutes. 

5. Papuošti kalendromir ir patiekti su basmati ryžiais. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą