Archyvas

2024-06-10

Migdolų ir pistacijų griežinėliai

Šis patiekalas labai lengvai pagaminamas ir gaunasi tikrai minkštas todėl galima net nepjaustyti, o tiesiog valgyti su šaukšteliu.

Ingredientai:









75g sviesto

200g migdolų miltų
200g cukraus
150g grietinėlės

8 susmulkinti migdolai
Nesūdytos pistacijos

Gaminimas:

1.
Ištirpinti sviestą puode. Suberti migdolų miltus, cukrų, grietinėlę ir gerai išmaišyti. Troškinti 10-12 minučių ant silpnos ugnies kol įgaus spalvą.

2. Mišinį supilti į didelę formą išklotą kepimo popieriumi.

3. Pabarstyti smulkintais migdolais ir pistacijomis bei palikti atvėsti 1 val. Tada padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

 

 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą