Tai labai paprastas, bet neišpasakytai gardus patiekalas iš Kinijos virtuvės. Rekomenduoju kartu patiekti su basmati ryžiais. Jei turite šviežio imbiero, geriau naudokite jį, bet jei neturite puikiai tiks ir maltas imbieras. Taip pat į šį patiekalą dedamas Shaoxing vynas, bet jo neturint nebūtina dėti.
1 vištienos krūtinėlė
3 valg. š. vandens
1 valg. š. austrių padažo
Gaminimas:
1. Supjaustyti vištieną kąsneliais ir sumaišyti su vandeniu, kukurūzų krakmolu, austrių padažu ir aliejumi. Palikti pastovėti.
2. Paruošti daržovių sultinį. Ir sumaišyti austrių padažu, abiems sojų padažais, baltaisiais pipirais ir sezamų aliejumi, kitaip tariant visais likusiais produktais.
3. Išvirti brokolį kol suminkštės. Iškepti vištieną. Pridėti imbierą ir smulkintą česnaką. Sudėti brokolius ir supilti padažą.
4. Gerai išmaišyti viską keptuvėje su vištiena ir pakepti dar kelias minutes kol padažas sutirštės
5. Patiekti su basmati ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą