Tai
tradicinis Singapūro virtuvės patiekalas. Skonis tikrai įdomus ir išskirtinis. Šiam patiekalui reikia sojų pupelių (tau cheo) pastos, bet be jos irgi galima apsieiti, nuo to patiekalas tikrai nenukentės.
2 valg. š. šalto vandens.
4 valg. š. aliejaus
15 marinuotų svogūnėlių
Gaminimas:
1. Sumaišyti maltą kalendrą su vandeniu tol susidarys pasta.
2. Susmulkinti česnaką ir svogūnėlius. Pakepinti jos aliejuje keptuvėje 5 minutes. Pridėti kalendrų pastą. Dar pakepinti maišant 2 minutes.
3. Supjaustyti kiaulieną mažais kąsneliais ir sudėti į keptuvę. Pridėti sojų padažą, druską, cukrų, cinamoną gvazdikėlius.
4. Troškinti apie 30 minučių maišant. Pridėti bambukus ir čili pipiriukus. Kepinti kol padažas sutirštės.
5. Galima patiekti su ryžiais ar be.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą