Šie ryžiai patiks tiems, kurie mėgsta rūgštų maistą. Jei norisi rūgščiau - galite pilti daugiau citrinų sulčių. Šis patiekalas puikiai tiks prie įvairių Azijos virtuvės patiekalų.
Ingredientai:
250g basmati ryžių2 valg. š. aliejaus
1,5 arb. š. garstyčių sėklų
1/4 arb. š. maltos ciberžolės
1 arb. š. druskos
500ml karšto vandens
2 valg. š. citrinų sulčių
Gaminimas:
1. Išvirti ryžius.
2. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Dėti garstyčių sėklas. Sudėti ciberžolę, druską ir ryžius. Tada įpilti karšto vandens ir citrinų sulčių.
3. Išmaišyti ir pavirti apie 2 minutes. Uždengti ir troškinti 8 minutes.
4. Nukelti nuo ugnies ir palikti atidengtą 6-7 minutes.
5. Gerai viską išmaišyti ir patiekti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą