Archyvas

2024-06-08

Raudonasis kiaulienos karis

Karis - tai ne vien Indijos tradicinis patiekalas, jis sutinkamas ir Afrikos bei kitose Azijose šalyse. Šis patiekalas labai lengvai pagaminamas ir neprireiks daug ingredientų.

Ingredientai:





2 valg. š. augalinio aliejaus

2 skiltelės česnako
500g kiaulienos
1 raudona paprika

175g pievargybių
2 valg. š. raudonojo kario pastos
120g kokosų pieno
1 arb. š. daržovių sultinio
2 valg. š. sojų padažo
4 pomidorai
Sauja kalendros

Gaminimas:

1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Pakepinti česnaką kol suminkštės - 1-2 minutes.

2. Sudėti mėsos kubelius ir kepti apie 3 minutes. Suberti paprikas, grybus ir kario pastą bei viską gerai išmaišyti.

3. Į keptuvę įpilti kokosų pieno, sultinio ir sojų padažo. Viską pavirti 4-5 minutes. Leisti sutirštėti ant sumažintos ugnies.

4. Sudėti pomidorus ir kalendras bei troškinti 1-2 minutes.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą