Tai lengvai ir gan greitai pagaminamas patiekalas. Skonis gan įdomus, bet jis nėra aštrus, prieskoniai čia sužaidžia didelį žaidimą. Jei neturite pievagrybių - nebūtina jų dėti, nors jie pridėtų daugiau skonio. Ir jei turite kardamono ankščių geriau naudoti jas, bet jei neturite puikiai tiks ir maltas kardamonas. Tačiau turite ankščių - naudokite 6.
1 nedidelis brokolis
6 valg. š. augalinio aliejaus
250g pievagrybių
Gaminimas:
1. Supjaustyti brokolį mažais žiedynais. Išvirti ryžius.
2. Dideliame puode įkaitinti aliejų ir 3 minutes pakepti brokolius. Suberti grybus, ryžius, česnaką, prieskonius ir maišant kepti apie 1 minutę.
3. Supilti karštą sultinį ir pagardinti druska bei pipirais. Troškinti 15 minučių uždengus puodą.
4. Nukelti puodą nuo ugnies ir palikti pastovėti 5 minutes. Tada suberti pistacijas ir gerai išmaišyti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą