Archyvas

2022-11-09

Vieno puodo itališka vištiena

Tai labai paprastas ir skanus patiekalas puikiai tinkantis vakarienei ar pietums. Sotus ir sveikas.Jei turite galimybę gauti smidrų- jie puikiai tiks šiam patiekalui.

Ingredientai:

500g vištienos filė
2 valg. š. aliejaus
4 skiltelės česnako
350g marinuotų pievagrybių
2 saldžiosios paprikos
1 nedidelė cukinija
2 valg. š. balzaminio acto
žiupsnelis drusko
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas itališkų žolelių
1 valg. š. citrinų sulčių

Gaminimas:

1.Supjaustyti vištieną vieno kąsnio gabaliukais ir iškepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.

2. Paprikas ir cukinijas supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti kartu su pievagrybiais ir smulkintais česnakais.

3. Dėti mėsą prie daržovių, užpilti balzaminio acto, pabarstyti pipirais, druska ir žolelėmis ir gerai viską ištroškinti. Baigiant pašlakstyti citrinų sultimis.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą