Tai
gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno-
patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba
įprastu vynu. Šis patiekalas labai skanus ir puikiai tiks tiek pietums
tiek vakarienei. Laiko jam pagaminti irgi daug neužtruksite. Jei
norisi, kad būtų rūgščiau- pilti daugiau citrinų sulčių, bet geriau jų nepadauginti, nes patiekalas gali nesigauti toks skanus.
1 kiaušinis
Gaminimas:
1.
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su kiaušiniu, sojų padažu ir vynu. Palikti 20 min. pasimarinuoti.
2. Tuomet vištieną apvolioti krakmole. Iškepti kol apskrus.
3.
Dubenėlyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir supilti į keptuvę su mėsą. Pakepti kol padažas sutirštės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą