Tai
gerai žinomas Mongolijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti
Shaoxing vyno- patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti
įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis patiekalas yra gan aštrokas ir sūrokas. Hoisin padažą galima pasigaminti namuose: 1 valg. š. sojų padažo, 1 valg. š. rudojo cukraus, 2 valg. š. ryžių acto, 1 skiltelė tarkuoto česnako, 2 valg. š. sezamų aliejaus, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų ir 1 arb. š. aitriųjų paprikų padažo.
350g ėrienos
1/2 valg. š. sodos
Gaminimas:
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su soda, krakmolu, šviesiuoju sojų padažu ir baltuoju vynu. Marinuoti 2-24val.
2. Sumaišyti padažui skirtus ingredientus.
3. Pakepinti smulkintus česnakus keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pridėti mėsą ir gerai iškepti. Tuomet supilti padažą ir dar pakepinti kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą