Tai
gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti
Shaoxing vyno- patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti
įprastu vynu arba ryžių mirin. Nors ir naudojama labai daug česnakų skiltelių- tačiau patiekalas nėra aštrus. Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Prie šio patiekalo galima patiekti ryžių arba valgyti vieną.
600g vištienos
2,5 valg. š. sezamų aliejaus
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, maltu imbieru ir cukrumi.Kelias minutes pamarinuoti. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir iškepti mėsą.
2. Supjaustyti papriką kubeliaisi. I pakepti kartu su mėsa apie 2 min. Tuomet sudėti bazilikų lapelius. Patiekti kartu su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą