Tai
gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Kadangi patiekalas gan sūrus- makaronus galima ir nekepinti, o dėti teisiai į lėkštę iš puodo.Jei nesinori didelio sūrumo- galima nebepilti sojų padažų patiekalo gaminimo pabaigoje. Skanaus.
140g jautienos
1 arb. š. šviesaus sojų padažo
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, krakmolu, vandeniu ir cukrumi. Palikti 15 minučių.
2. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
3. Įkaitintame aliejuje iškepti mėsą kol pabals. Dėti makaronus, pakepinti 30s. Supilti likusį sojų padažą ir pakepinti 30s.
https://www.gaspadine.lt/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą