Šiam patiekalui pagaminti užtruksite labai nedaug laiko, o ir skonis bus puikus. Kam patinka razinos- galima įdėti jų. Tik tokiu atveju teks jas pamirkyti minutę verdančiame vandeny prieš sumaišant su varške. Šis receptas puikiai tiks kaip užkandis ant vaišių stalo, ar šiaip vakare prie puodelio arbatos ar kavos. Jei neturite elektrinio trintuvo- varškę tokiu atveju teks labai gerai išmaišyti šaukštu ir sutrinti.
600g varškės
Gaminimas:
1.
Į dubenį sudėti varškę, supilti lydytą sviestą, cukrų, citrinos sultis ir vanilini cukrų. Rankiniu elektriniu trintuvu viską sutrinti iki vientisos masės, kad neliktų varškės grūdelių.
2. Ant medinės lentelės išdėlioti pusę sausainių suformuojant kvadratą arba stačiakampį. Juos aptepti varškės kremu. Ant viršaus uždėti likusius sausainius, lengvai paspaudžiant.
3. Skanėstą pridengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą sustingti bent 1-2 valandoms (o dar geriau - nakčiai).
https://www.gaspadine.lt/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą