Šis paprastas receptas puikiai tiks vakarienei ar pietums. Jeigu norisi galima dar įdėti dar paprikų. Nors pagaminti šį patiekalą kiek užtruks dėl marinavimo laiko, tačiau daug laiko nesugaišite. O jei labai skubate galima marinuoti ir pusvalandį. O skonis bus gan švelnus dėl kokosų pieno. Na, o mangai suteiks truputėlį saldumo. Patiekiant galima papuošti mėtų lapeliais.
Druska
Malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti kalendromis, maltais juodaisiais pipirais, imbieru. Supilti padažą ir palaikyti 1 val. šaldytuve.
2. Pakepinti vištieną kol paruduos. Suberti smulkintą česnaką. Kepti apie 3 min. Tuomet supilti kokosų pieną ir troškinti apie 15 min.
3.Baigiant troškinti suberti pjaustytą mangą. Spagečius išvirti sūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Nukošti ir sumaišyti su vištiena bei mangais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą