Tai nuostabaus skonio vištų filė korėjietiškai. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia išskirtinį kvapą ir skonį. Jei nesinori kepti mėsos keptuvėje- galia ją apkepti orkaitėje. Taip pat jeigu patinka svogūnai- galima jų dėti 20g ir svogūnų laiškų jei norisi. Ryžių actą galima pakeisti ryžių vynu, o jalapenų padažą marinuotomis chalapomis.
2 vištų filė
60ml sojų padažo
2 valg. š. cukraus
30ml ryžių acto
Gaminimas:
1. Susmulkinti česnakus, nulupti ir sutarkuoti kriaušes. Visus ingredientus sumaišyti ir supjausčius mėsą ją sudėti į indą su pasigamintu marinatu. Tuomet pusvalandžiui dėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
2. Vištieną gerai iškepti ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus. Tada išimti, o likusį skystį kaitinti dar 2-3 min. Juo apšlakstyti vištieną. Patiekti pabarsčius sezamų sėklomis ir ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą