Archyvas

2020-09-03

Pad Kra Poaw Nuan

Tai įdomaus skonio ir kvapo tailandietiškas jautienos patiekalas. Kadangi šiam patiekalui paruoši netruks- tai geras pasirinkimas greitai vakarienei. Jeigu turite šviežių bazilikų lapelių- geriau naudoti juos. Taip pat jei patinka svogūnai- galima raudonąjį svogūną naudoti ir supjaustyti griežinėliais bei kepti kartu su mėsa ir padažu. Jeigu nori aštresnio skonio- galima dėti daugiau čili pipirų.

Ingredientai:

180g jautienos išpjovos
2 skiltelės česnako
35g džiovintų bazilikų
1 čili pipiras
1 saldžioji raudona paprika
Alyvuogių aliejus
2 valg. š. austrių padažo
2 valg. š. pomidorų padažo
10 valg. š. sojų padažo


Gaminimas:

1. Paprikas supjaustyti juostelėmis, jautieną gabaliukais arba juostelėmis. Susmulkinti česnakus ir čili pipirą.

2. Mėsą kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje, po to dėti austrių, pomidorų ir sojų padažus.

3. Patiekti su ryžiais ir apibarstyti džiovintu baziliku.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą