Šitai sriubai pagaminti tikrai nereikės skirti labai daug laiko. Ji labai paprasta ir lengvai pagaminama. Na, o specialūs prieskoniai šiai sriubai suteikia išskirtinį skonį- tai patiekalo vinis ir nepakeičiamas produktas. Taip pat neturint marinuotų pievagrybių- galima rinktis šviežius. Jų reiktų septynių ir tektų sriubą ilgiau virti, kad jie visiškai išvirti.
1 pakelis "Tom Kha" prieskonių
2 vištienos filė
3 pomidorai
1 saujelė marinuotų pievagrybių
Gaminimas:
1. Pomidorus ir mėsą supjaustyti kubeliais. Pievagrybius griežinėliais.Į puodą supilti vandenį ir kokosų pieną. Užvirti. Tuomet sudėti visus ingredientus ir supilti prieskonių maišelį. Virti kol mėsą gerai išvirs ir ims kunkuliuoti.
2. Patiekti apibarsčius kalendrų lapeliais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą