Šitas patiekalas nėra sudėtingas pasigaminti ir taip pat neužims daug laiko. Jeigu patinka galima dėti svogūno. Garnyrui tinka ryžiai su kiniškomis salotomis. Užsigerti tinka sausas baltasis vynas. Jeigu nenori visų ingredientų kepti po vieną- galima šitą taisyklę apeiti ir kepti pirmiau mėsą, po to tik sudėti daržoves bei porus. Vištienos sultiniui puikiai tiks paruošti kubeliai iš parduotuvės.
250g vištienos filė 1 geltonoji paprika
1 žalioji paprika
1 poras
Gaminimas:
1. Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.
2. Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.
3. Patiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą