Šitas šokoladinis pyragas labai greitai ir lengvai pagaminamas. Tik kepimas užtruks apie valandą. Kas itin mėgsta šokoladą- tai puikus pasirinkimas.
Ingredientai:190g sviesto
150g cukraus
3 kiaušiniai
135g miltų
45g kakavos
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių
75g tirpinto juodojo šokolado
90g smulkintų migdolų
30g vanilinio cukraus
ĮDARUI:
100g sviesto
330g varškės
100g cukraus
3 valg. š. miltų
2 kiaušiniai
2 arb. š. kakavos
2 nedideli gabaliukai juodojo šokolado
Šiek tiek aviečių papuošimui
Gaminimas:
1. Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
2. Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.
3.Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.
4. Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, kiltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.
5. Kepti iki 175C įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą