Kai atsibosta įprasti makaronai, galima juos paįvairinti ŽUVIMI. O būtent tunas puikiai tinka prie makaronų. Jis paprastiems spagečiams suteiks išskirtinį skonį. O fetos sūris, dėl savo ypatingo sūraus skonio, suteiks papildomo sūrumo. Taip pat galima šiuos makaronus pagardinti petražolėmis arba krapais. Paįvairinimui galima naudoti ir tuną pomidorų padaže- tai suteiks ir spalvos, ir papildomo skonio.
Ingredientai:100g fetos
1 indelis aliejuje konservuotų tunų
20g sviesto
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
Malti juodieji pipirai
Druska
Gaminimas:
1. Susmulkinti česnaką. Tunus nuvarvinti ir išskirstyti šakute. Sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais.
2. Keptuvėje pakaitinti aliejų, ištirpinti jame sviestą ir pakepinti česnakus. Tuomet sumaišyti su tunais.
3. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
4. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Sumaišyti su padažu ir pabarstyti feta.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą