PAGRINDUI:
150g miltų
60g cukraus
150g juodojo šokolado (ne mažiau nei 75% kakavos)
1 kiaušinis
125g sviesto
Druska
KREMUI:
250g maskarponės sūrio
120g neriebi grietinėlė
1 kiaušinis
150g miltų
60g cukraus
150g juodojo šokolado (ne mažiau nei 75% kakavos)
1 kiaušinis
125g sviesto
Druska
KREMUI:
250g maskarponės sūrio
120g neriebi grietinėlė
1 kiaušinis
100g cukraus
Gaminimas:
1. Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.
2. Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltų, berti druskos ir gerai viską išplakti.
3. Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
4. Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.
5. Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.
1. Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.
2. Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltų, berti druskos ir gerai viską išplakti.
3. Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
4. Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.
5. Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą