Pupelės gal kiek neįprastas ingredientas makaronams, bet suteikia įdomų skonį.
Ingredientai:
300g makaronų
1 indelis konservuotų baltųjų pupelių
150g konservuotų trintų pomidorų
30g kietojo sūrio
1 morka
1 česnako skiltelė
1 saldžioji paprika
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
Petražolės
Grūsti pipirai
Druska
1 indelis konservuotų baltųjų pupelių
150g konservuotų trintų pomidorų
30g kietojo sūrio
1 morka
1 česnako skiltelė
1 saldžioji paprika
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
Petražolės
Grūsti pipirai
Druska
Gaminimas:
1. Išvirti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės. O kol kaista vanduo galima susmulkinti morką, česnako skiltelę ir papriką. Geriau kuo smulkesniais kubeliais.
2. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir suberti paprikas, morkas ir česnaką. Kepti kol suminkštės apie 5-6min. Tuomet suberti nuvarvintas pupeles, paskaninti grūstais pipirais ir dar šiek tiek pakepti.
3. Kai makaronai bus išvirę, nupilti vandenį ir į puodą su makaronais supilti konservuotus pomidorus bei morkas, paprikas ir česnaką. Dar keletą minučių pavirti gerai maišant.
4. Tiekti pabarsčius petražolėmis ir tarkuotu sūriu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą