Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas.
Ingredientai:
300g vištienos filė
4 griežinėliai konservuotų ananasų
4 griežinėliai konservuotų ananasų
1 indelis konservuotų mandarinų
1 indelis konservuotų pievagrybių
2 valg. š. citrinos sulčių
1 arb. š. konjako
2 valg. š. sviesto
2 valg. š. miltų
1 kiaušinis
1 gabalėlis daržovių sultinio
Druska
Malti juodieji pipirai
Karis
Gaminimas:
1. Pusę litro vandens užvirinti. O kol verda vanduo: vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į verdantį vandenį įdėti sviesto ir gabalėlį daržovių sultinio. Tuomet sudėti mėsą, miltus, kario, druskos ir pipirų pagal skonį. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.
2. Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitinus keptuvę pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.
3. Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.
4. Patiekti su ryžiais.
1 indelis konservuotų pievagrybių
2 valg. š. citrinos sulčių
1 arb. š. konjako
2 valg. š. sviesto
2 valg. š. miltų
1 kiaušinis
1 gabalėlis daržovių sultinio
Druska
Malti juodieji pipirai
Karis
Gaminimas:
1. Pusę litro vandens užvirinti. O kol verda vanduo: vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į verdantį vandenį įdėti sviesto ir gabalėlį daržovių sultinio. Tuomet sudėti mėsą, miltus, kario, druskos ir pipirų pagal skonį. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.
2. Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitinus keptuvę pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.
3. Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.
4. Patiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą