Ingredientai:
Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustyti pomidorus kubeliais. Supjaustyti vištieną gabalėliais.
1. Smulkiai supjaustyti pomidorus kubeliais. Supjaustyti vištieną gabalėliais.
2. Dideliame puode įkaitinti alyvuogių aliejų ir įberti druskos, kad nesitaškytų kepant. Ir kepti vištieną apie 5 - 10 min, kol gerai iškeps.
3. Supilti vyną ir troškinti 2 min, kol nugaruos alkoholis. Suberti pomidorus ir cukrų. Supilti pomidorų tyrę ir vandenį, kad apsemtų mėsą. Įmesti lauro lapus, įverti druskos ir pipirų. Uždengti ir troškinti 40 min. Jei trūktų vandens - įpilti.
4. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio. Mėsai baigus troškintis - ją išimti iš puodo ir esančiame padaže dar pavirti makaronus.
5. Sudėti makaronus į lėkštę, ant jų uždėti mėsos gabalėlius ir papuošti šviežia petražolės šakele. Patiekti su graikiškomis salotomis. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą