Ingredientai:
Gaminimas:
1. Biskvitui į plakimo indą įmušti kiaušinius ir plakti, kol susidarys putos. Po to įberti cukraus ir toliau plakti. Beplakant įpilti alyvuogių aliejų, pieną, suberti miltus ir "matcha" miltelius. Viską gerai išplakti kartu.
1. Biskvitui į plakimo indą įmušti kiaušinius ir plakti, kol susidarys putos. Po to įberti cukraus ir toliau plakti. Beplakant įpilti alyvuogių aliejų, pieną, suberti miltus ir "matcha" miltelius. Viską gerai išplakti kartu.
2. Į kepimo skardą pakloti kepimo popieriaus ir sudėti tešlą tolygiai paskirstant. Kepti 15 min. iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3. Kol biskvitas kepa, laikas pagaminti kremą. Maskarponės sūrį, aviečių miltelius ir miltelinį cukrų suplakti kartu, kad pasidarytų vientisa masė. Pagal skonį įpilti citrinos sulčių.
4. Ant stalo pakloti rankšluostį, ant jo - kepimo popierių. Ant kepimo popieriaus padėti iškeptą biskvitą ir leisti jam atvėsti.
5. Kai biskvitas bus atvėsęs, nupjauti kraštelius, pjauti vienodo pločio juosteles. Ant supjaustyto biskvito dėti kremą ir tolygiai paskirstyti. Per sietelį pabarstyti aviečių milteliais.
6. Tuomet pradėti sukti vyniotinį, kol susukamos visos juostelės.
7. Paviršių aptepti kremu ir padėti į šaldytuvą sustingti. Po to, uždėjus trafaretą, pabarstyti aviečių miltelių išgauti norimą raštą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą