Ingredientai:
Gaminimas:
1. Avokadą perpjauti ir atskirti puseles, išimti sėklą. Kai kaulas išimtas, nuo puselių nulupti odelę ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Kad avokadai neruduotų, apšlakstyti citrinos sultimis.
1. Avokadą perpjauti ir atskirti puseles, išimti sėklą. Kai kaulas išimtas, nuo puselių nulupti odelę ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Kad avokadai neruduotų, apšlakstyti citrinos sultimis.
2. Padalyti pomidorus į keturias dalis ir pašalinti sėklas bei sultis, kad ilgiau pastovėjusiose salotose nesikauptų skystis. Ir supjaustyti stambiais gabaliukais.
3. Nuo pusės greipfruto pašalinti odelę ir supjaustyti raudonąjį minkštimą gabalėliais. Palaikyti keletą minučių atskirame dubenėlyje kol nubėgs sultys ir jas pašalinti, kad ilgiau laikant salotas jose nesikauptų skystis.
4. Viską sudėti į dubenį ir pridėti žaliųjų alyvuogių. Apibarstyti džiovintomis kalendromis, druska ir juodaisiais pipirais. Apšlakstyti balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą