Archyvas

2018-12-30

Suflakis (Σουβλάκι)

Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano pačiu mėgstamiausiu Graikijos virtuvės patiekalu. 
Ingredientai:

Vištienos krūtinėlė
4 bulvės
2 pomidorai
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
Druska
Pipirai
Džiovinti raudonėliai


Gaminimas:

1. Supjaustyti vištų krūtinėles nedideliais gabalėliais.

2. Mėsą iškepti keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.

3. Atskirai keptuvėje iškepti bulvytes, supjaustytas plonais šiaudeliais. Ir apibarstyti druska, pipirais bei džiovintais raudonėliais.

4. Patiekti su bulvytėmis, pjaustytais pomidorais, tzatziki padažu, graikiškomis salotomis.


https://www.gaspadine.lt/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą