Ingredientai:
600g vištienos filė
400g konservuoti ananasai
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. bulvių krakmolo
2 arb. š. sojų padažo
Žiupsnelis malto imbiero
Žiupsnelis maltų pipirų
Žiupsnelis druskos
2 arb. š. sojų padažo
Žiupsnelis malto imbiero
Žiupsnelis maltų pipirų
Žiupsnelis druskos
Gaminimas:
1. Sumaišyti sojų padažą su šaukštu aliejaus, žiupsneliu imbiero, pipirų bei druskos. Vištieną supjaustyti juostelėmis ir 15-20 minučių palaikyti paruoštame marinate.
2. Dalį ananasų gabaliukų pasilikti, nusipilti 70 ml sulčių iš skardinės.
3. Įpilti į puodą aliejaus ir apkepti vištieną. Tuomet suberti ananasus, lieti pusę sulčių, kelis šaukštus vandens, pridengti dangčiu ir troškinti 10 minučių.
4. Likusias sultis atskiesti puse tiek vandens, kiek liko sulčių, ir skystyje ištirpinti krakmolą. Supilti į puodą ir dar kelias minutes patroškinti.
5. Troškinį palikti 5 minutes pastovėti ir tada tiekti su ryžiais.
5. Troškinį palikti 5 minutes pastovėti ir tada tiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą