Ant kūčių stalo karaliauja silkė, bet verta į jį įsileisti ir lašišos. O šitie sumuštinukai labai sotūs ir gardūs.
Ingredientai:
8 riekės juodos forminės duonos
200g alyvuogių
200g alyvuogių
200g rūkytos lašišos
150g "Filadelfijos" sūrio
Garžgarstė
Sezamo sėklos
Gaminimas:
1. Sūriu užtepti duonos riekutes. Ant keturių riekučių dėti sluoksnį pjaustytos lašišos. Uždengti likusiomis duonos riekutėmis, sūriu į apačią.
2. Viršų patepti likusiu sūriu ir užkloti likusia žuvimi.
3. Nupjauti šonus, pašalinant pluteles. Padalyti kiekvieną riekutę į keturis lygius kvadratėlius. Ant kiekvieno gabalėlio uždėti po gražgarstės lapelį, pabarstyti sezamų sėklomis. Po pusę alyvuogės uždėti ant viršaus ir pasmeigti smeigtuku.
150g "Filadelfijos" sūrio
Garžgarstė
Sezamo sėklos
Gaminimas:
1. Sūriu užtepti duonos riekutes. Ant keturių riekučių dėti sluoksnį pjaustytos lašišos. Uždengti likusiomis duonos riekutėmis, sūriu į apačią.
2. Viršų patepti likusiu sūriu ir užkloti likusia žuvimi.
3. Nupjauti šonus, pašalinant pluteles. Padalyti kiekvieną riekutę į keturis lygius kvadratėlius. Ant kiekvieno gabalėlio uždėti po gražgarstės lapelį, pabarstyti sezamų sėklomis. Po pusę alyvuogės uždėti ant viršaus ir pasmeigti smeigtuku.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą