Niekada neteko ragauti persimonų, tad susigundžiau kažką su jais pagaminti. Ir nenusivyliau.
Ingredientai:
200g riebios varškės
2 kiaušiniai
2 kiaušiniai
100ml pieno
1 persimonas
2 valg. š. bulvių krakmolo
1 val. š. rudojo cukraus
20g sviesto
Džiūvesėliai
Gaminimas:
1. Manų kruopas užpilti pienu ir pabrinkinti 10 - 15 min.
2. Į varškę įmušti kiaušinius, įberti cukraus, išmaišyti iki vienalytės masės. Suberti krakmolą, išbrinkusius manus, vėl išmaišyti.
3. Persimoną nulupti, sutarkuoti stambia tarka, tarkius sukrėsti į varškės masę.
4. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
5. Varškės masę krėsti į paruoštą formą ir šauti į orkaitę 35 minutėms.
6. Leisti atvėsti 7 - 10 min. Tada išimti iš formos ir tiekti.
1 persimonas
2 valg. š. bulvių krakmolo
1 val. š. rudojo cukraus
20g sviesto
Džiūvesėliai
Gaminimas:
1. Manų kruopas užpilti pienu ir pabrinkinti 10 - 15 min.
2. Į varškę įmušti kiaušinius, įberti cukraus, išmaišyti iki vienalytės masės. Suberti krakmolą, išbrinkusius manus, vėl išmaišyti.
3. Persimoną nulupti, sutarkuoti stambia tarka, tarkius sukrėsti į varškės masę.
4. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
5. Varškės masę krėsti į paruoštą formą ir šauti į orkaitę 35 minutėms.
6. Leisti atvėsti 7 - 10 min. Tada išimti iš formos ir tiekti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą