Ingredientai:
Gaminimas:
1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
2. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti. Sudėti lydytą sviestą, grietinę ir išplakti dar kartą. Suberti miltus ir kruopščiai išmaišyti tešlą. Suberti aguonas ir dar kartą išmaišyti.
3. Viską supilstyti į keksiukų formeles. Geriau naudoti metalines ar silikonines, nes popierinės neišlaiko formos.
3. Viską supilstyti į keksiukų formeles. Geriau naudoti metalines ar silikonines, nes popierinės neišlaiko formos.
4. Ant viršaus tolygiai paskirstyti uogienę ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekti pabarsčius cukraus pudra.
https://www.gaspadine.lt/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą