Ingredientai:
500g vištienos šlaunelių mėsos
Citrinos sultys
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. paprikų pastos
1,5 arb. š. džiovintų čiobrelių
1,5 arb. š. juodųjų pipirų
1,5 arb. š. džiovintų mėtų
1 arb. š. pomidorų pastos
1 arb. š. raudoniosios paprikos miltelių
Druska
1,5 arb. š. džiovintų čiobrelių
1,5 arb. š. juodųjų pipirų
1,5 arb. š. džiovintų mėtų
1 arb. š. pomidorų pastos
1 arb. š. raudoniosios paprikos miltelių
Druska
Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.
2. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.
3. Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.
4. Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą