Ingredientai:
500g kiaulienos nugarinės
500ml daržovių sultinio
1 stiklinė ryžių
100ml sauso baltojo vyno
Citrinų sultys
1 skiltelė česnako
Pipirai
Alyvuogių aliejus
Citrinų sultys
1 skiltelė česnako
Pipirai
Alyvuogių aliejus
Gaminimas:
1. Supjaustyti kiaulieną gabaliukais. Ir dideliame puode įkaitinus aliejų apkepti, kol apskrus iš visų pusių.
2. Suberti smulkintą česnaką ir kepti, kol suminkštės.
3. Supilti vyną ir kaitinti, kol nugaruos. Supilti daržovių sultinį. Pridengti ir virti 30 min. Supilti citrinos sultis.
4. Kitame puode išvirti ryžius. Patiekti su graikiškomis salotomis. Apibarstyti petražolėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą