Ingredientai:
500g neriebi varškė
100g kokosų drožlės
2 kiaušinių tryniai
2 riekės batono
50g sviesto
50g cukraus
Apelsino žievelė
Druska
Aviečių uogienė
50g sviesto
50g cukraus
Apelsino žievelė
Druska
Aviečių uogienė
Gaminimas:
1. Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
2. Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
3. Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
4. Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą