Archyvas

2018-11-21

Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene

Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene.


Ingredientai:
500g neriebi varškė
100g kokosų drožlės
2 kiaušinių tryniai
2 riekės batono
50g sviesto
50g cukraus
Apelsino žievelė
Druska
Aviečių uogienė

Gaminimas:

1. Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.

2Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.

3. Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.

4. Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą