Šitas patiekalas lengvai pagaminamas, bet prie jo teko užtrukti: ilgokai teko kepti sklindžius. Miltų dėjau daugiau nei 60g, bet kepė sunkiai. Arba aš tiesiog norėjau valgyti ir kantrybės trūko. Daržoves naudojau Aisberg salotas, vyšninius pomidoriukus, agurkus ir salotų miksą. Bet galima rinktis kokios labiau prie širdies. Jei neturite česnako granulių- tiks ir smulkiai supjaustytos česnakų skiltelės.
Ingredientai:
600g malta vištiena
1 arb. š. Provanso žolelių
1 arb. š. česnakų granulių
Malti juodieji pipirai
Druska
Gaminimas:
1. Kiaušinį suplakti su prieskoniais, įmaišyti kefyrą, tada maltą vištieną ir miltus.
2. Keptuvėje pakaitinti aliejų ir šaukštu krėsti faršą. Kepti kol apskrus iš abiejų pusių.
3. Patiekti su bulvių koše, salotomis ir daržovėmis pagal skonį.

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą